Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου αποτελεί βασική περιποίηση για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες, με διαφορετική συχνότητα για την κάθε επιδερμίδα. Είναι απαραίτητος ειδικά σε λιπαρά και κυρίως ακνεϊκά δέρματα.

Πρόκειται για μία διαδικασία, κατά την οποία απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, οι ρύποι και το σμήγμα από το δέρμα, κι έχει ως στόχο έχει να ρυθμίσει τη λιπαρότητα, να βελτιώσει την υφή, αλλά και την ενυδάτωση του δέρματος.

Ο βαθύς καθαρισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των γυναικών. Λειτουργεί βοηθητικά ιδιαίτερα στους εφήβους που παρουσιάζουν ακμή.

Microneedling Μεσοθεραπεία

Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία με σάρωση όλου του προσώπου και του λαιμού ή περιοχών του σώματος με μεταλλικές μικρο-βελόνες για:

 • Αντιγήρανση

 • Σύσφιξη

 • Γέμισμα Ρυτίδων

 • Λεύκανση

 • Μαύρους κύκλους

 • Μείωση ουλών

 • Λάμψη

 • Ενυδάτωση

Πρόκειται για μια ανώδυνη, ασφαλή και άκρως αποτελεσματική τεχνική, χωρίς βελόνες και πόνο. Iδανική για άτομα νεότερης ηλικίας που θέλουν να προλάβουν τα σημάδια του χρόνου, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν τη γρήγορη ενυδάτωση.

Θεραπεία Ενυδάτωσης

Είναι απαραίτητη διαδικασία για δέρματα αφυδατωμένα και ξηρά, κατά την οποία αποκαθιστάται η ποσότητα νερού ή υγρασία που του χρειάζεται. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι λαμπερό, απαλό και ελαστικό.

Θεραπεία Σύσφιξης – Αντιγήρανσης

Γίνεται χρήση εξειδικευμένων συσφυκτικών και αντιγηραντικών προϊόντων κατάλληλα για τη χαλάρωση του προσώπου, αλλά και τη διατήρηση της ελαστικότητας του προσώπου. Δρουν προληπτικά, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης.

Θεραπεία Λιπαρά – Μικτά – Ακνεικά Δέρματα

Το λιπαρό δέρμα δεν αποτελεί πρόβλημα, όμως είναι βασική αιτία εμφάνισης της ακμής. Επομένως η φροντίδα του είναι απαραίτητη κυρίως για πρόληψη, αλλά και για αισθητικούς λόγους.

Φυτικό Peeling

Για ένα ολοκαίνουργιο, υγιές και λαμπερό δέρμα!

Το Φυτικό Peeling είναι μία βραβευμένη, ιατρικά ανεπτυγμένη, απόλυτα φυτική θεραπεία, αποκλειστικά με φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως.

Το πολύτιμο μείγμα του αποτελείται από 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα, που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Οι αγωγές προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο πρόβλημα του κάθε δέρματος και προσφέρουν ένα άνετο, ασφαλές, γρήγορο και θεαματικό αποτέλεσμα.

Θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:

 • Σμηγματορροικά δέρματα

 • Ακνεικά δέρματα

 • Δέρματα με διεσταλμένους πόρους

 • Ουλές

 • Πρόωρη γήρανση

 • Ρυτίδες

 • Χαλάρωση ώριμα ή φωτογηρασμένα δέρματα

 • Υπερμελαχρώσεις διάφορων αιτιολογιών

 • Χαλάρωση δέρματος στο σώμα

 • Ραβδώσεις

Ήπια Απολέπιση

Ήπια αγωγή για ένα άμεσα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα, χωρίς καμία απολέπιση. Εξαιρετική αντιγηραντική και ρυθμιστική μέθοδος, τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά. Ισχυρά αναπλαστική και τονωτική.
Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 7-10 ημέρες.

Μέτρια Απολέπιση

Η αγωγή μέτριας απολέπισης για τη θεραπεία και την απομάκρυνση των επίκτητων βλαβών του δέρματος. Προσφέρει ενέργεια, δύναμη και σφριγηλότητα στο δέρμα. Εξαιρετική για περιπτώσεις ακμής και υπερμελάχρωσης.
Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 15-20 ημέρες.

Βαθιά Απολέπιση

Η αγωγή βαθιάς απολέπισης και ανάπλασης για την ταχύτερη θεραπεία όλων των προβλημάτων. Μπορεί να αντιμετωπίσει βαθιά και χρόνια δερματολογικά προβλήματα. Το βάθος και η δράση του ξεπερνά κάθε καλλυντική ή μηχανική προσέγγιση, με τον πιο ασφαλή τρόπο. Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 25-30 ημέρες.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι (Diamond Microdermabration)

Αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους, συμβάλλει στην αναζωογόνηση, λείανση και λάμψη της επιδερμίδας, στη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των σκούρων κηλίδων.

Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα RF
(RF Radiofrequency Multipolar)

Τονικότητα του προσώπου, με άμεσο συσφυκτικό αποτέλεσμα lifting. Ελεγχόμενη αύξηση της υποδόριας θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα αύξηση της παραγωγής κολλλαγόνου και ελαστίνης.

Υπέρηχοι
(Ultrasounds στα 3 MHz)

Μεγαλύτερη κυτταρική διαπερατότητα και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Προωθεί τη μέγιστη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών σε όλη την έκταση της πάσχουσας περιοχής.

Θεραπεία
Για Ευαίσθητα Δέρματα

Η θεραπεία αυτή έχει σκοπό να ενυδατώσει και να καταπραΰνει το δέρμα, χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα.

FRF Ραδιοσυχνότητα (Fractional Radio Frequency) σε συνδυασμό με RF (Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα)

Προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας στο χόριο, οξυγόνωση των ιστών, την παλινδρόμηση των παλιών ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με ελεγχόμενο τρόπο. Διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επαναλειτουργία και ανάπλασή του. Δρα χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα. Εξαλείφει τα σημάδια γήρανσης, τις ουλές, τις ραβδώσεις, μικραίνει τους διεσταλμένους πόρους, συσφίγγει το δέρμα και ταυτόχρονα μπορεί να αναστρέψει τη γήρανση.

Εδώ θα βρεις
τη φροντίδα που σου αξίζει!