Αποτρίχωση με Laser Alexandrite

Απαλλαχτείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Στο DermoBeauty χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς ιατρικό Laser Alexandrite.

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων, τόσο σε ασφάλεια, όσο και σε αποτελεσματικότητα. Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται αποκλειστικά από τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει, χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις στον παρακείμενο ιστό.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά τις τρεις πρώτες συνεδρίες. Η υφή της τρίχας αλλάζει, γίνεται πιο απαλή, ενώ μετά από κάθε συνεδρία οι τρίχες γίνονται προοδευτικά πιο λίγες και πιο λεπτές. Η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη και τα αποτελέσματα μόνιμα!

Θερμόλυση Ριζική Αποτρίχωση

Η θερμόλυση, ριζική αποτρίχωση με βελόνα, είναι μία αποτελεσματική μέθοδος με μόνιμα αποτελέσματα.

Η βελόνα διεισδύει στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντάς τη με μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος. Συνήθως εφαρμόζεται σε πρόσωπο, θηλή και κοιλιά και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης, είναι η μόνη μόνιμη αποτρίχωση σε λευκές και ξανθές τρίχες, τις οποίες δεν μπορούμε να καταστρέψουμε με Laser.

Η ριζική αποτρίχωση μπορεί να συνδυαστεί με Laser και να έχουμε μόνιμο αποτέλεσμα σε άτομα που έχουν σκούρες και πολύ ανοιχτόχρωμες τρίχες.

Αποτρίχωση Με Κερί

Είναι η πιο γνωστή μέθοδος αποτρίχωσης, αρκετά οικονομική, αλλά και ελαφρά επώδυνη. Μέτα από επαναλήψεις ο πόνος είναι λιγότερο αισθητός.

Η τρίχα αφαιρείται από τη ρίζα και καθυστερεί να βγει. Έτσι έχουμε μια απαλή επιδερμίδα.

Αποτρίχωση Με Κλωστή

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι η πιο παλιά μέθοδος, ιδιαίτερη τεχνική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια από την αποτρίχωση με κερί.

Αφήνει μία βελούδινη αίσθηση!

Εδώ θα βρεις
τη φροντίδα που σου αξίζει!